Wat zou je willen weten over Geert?

Eerst wat feiten:

Geboren: 1958
Geboorteplaats: Emmen
Zoon van Jaap en Trees
Broer van Marinus

Getrouwd met Frank (2003)
Woont in Groningen, zeer tevreden
Werkt als researchverpleegkundige in het UMCG

Hobbies:

Computers
Reizen
Motorrijden

Korte geschiedenis:
Geboren en opgegroeid in Emmen op de smederij van Pa. Er moest zonodig een nieuwe weg komen dus de smederij moest weg. Toen meeverhuisd naar Stadskanaal, niet de leukste tijd. Na de lagere school de detailhandelschool afgemaakt. Maar Geert zag alles wat er buiten gebeurde, maar het schoolbord niet. :-)

Daarna naar Vlieland vertrokken, het hart achterna en de horeca in. Eerst als leerling kok, het tweede jaar zelfstandig werkend en het derde jaar als leidinggevende van de hotelkeuken. Toen was het klaar op het eiland.

Naar Groningen, waar hij een opleiding in de psycho-geriatrie volgde en in Blauwborgië werkte. Om daarna in het UMCG de opleiding voor leerling-verpleegkundige succesvol te gaan volgen. Midden jaren 80 de Intensive Care opleiding gedaan om een groot aantal jaren op de Thorax IC te werken.

Ondertussen Frank tegen gekomen, een brabo die in Hoogeveen woonde. Dat was snel bekeken. Nu al weer meer dan 25 jaar samen.

Een paar jaar geleden naar de afdeling cardioresearch van het UMCG gegaan, waar hij nu research verpleegkundige is. Met veel plezier en fijne collega's.