Wat zou je willen weten over Frank?

Eerst wat feiten:

Geboren: 1962
Geboorteplaats: Tilburg
Zoon van Henk en Tjerkje
Broer van Hans en Hanneke

Getrouwd met Geert (2003)
Woont in Groningen, zeer tevreden
Werkt voor Jumbo in Veghel als Senior Brandmanager.
Eigenaar van FMDC, een klein designbureau

Hobbies:

Films
Muziek
Reizen
Motorrijden
Duiken
Vormgeving
Spelletjes
Computers

Korte geschiedenis:
Geboren en opgegroeid in Tilburg en Goirle. Daar een aantal vriendschappen voor het leven opgedaan (de dames Zuidema). Na de lagere school Havo in Goirle, en toen door naar de HEAO te Eindhoven. Kunstacademie St. Joost vond me nog iets te jong. Duh! In Eindhoven op kamers gaan wonen, en na mijn HEAO-opleiding een aantal keren binnen Eindhoven verhuisd.

Na tijdelijke baantjes bij de Sociale woningstichting en de Sociale Dienst (had mezelf een jaar gegeven om een baan te vinden die ik echt wilde, maar heb wel steeds gewerkt) ben ik bij Edah aan de slag gegaan. Mooi bedrijf, veel geleerd. Locale en landelijke reclame, speciale projecten en huismerken.

Voor Edah in 1987 verhuisd naar Hoogeveen, waar ik in 1989 Geert tegen het lijf liep in Groningen. Dat was snel bekeken. Verhuisd naar Groningen. En zie hier, 25 jaar later, nog steeds samen. Wie had dat ooit gedacht?

Qua werk tot 2000 voor Edah blijven werken. Daarna Konmar, weer Edah, Super de Boer, Jumbo, meestal voor huismerken. 9 standplaatsen in 25 jaar. Van Helmond tot Hoogeveen en Rotterdam. Om maar een paar te noemen. Nu al weer in een paar jaar voor Jumbo aan het werk. Naar volle tevredenheid.